Talen cursussen

Engels, Frans of Spaans leren? Buurtcentrum Stadspark heeft taalcursussen op verschillende niveaus maar vooral voor beginners en iets gevorderden.

Engels

Iets gevorderd

Het Engels wordt steeds belangrijker onze samenleving. Vooral  luistervaardigheid en spreekvaardigheid komen aan bod. Daarnaast wordt op speelse wijze de grammatica geoefend.  You are welcome to join the club!

Maandag 11.30-12.30 uur.  Eigen bijdrage € 70.- sep-dec

Frans

Frans voor beginners.

Frankrijk heeft een rijke cultuur en geschiedenis. In de cursus Franse conversatie wordt u meegenomen op een culturele reis. U maakt kennis met de actualiteit, mode, Franse keuken, chansons, poëzie en meer.
Met een basiskennis van het Frans is het veel plezieriger om Parijs te bezoeken of andere mooie regio’s. De focus ligt met name op spreek- en luistervaardigheid. Zelf de taal spreken is mooi, maar je moet natuurlijk ook kunnen verstaan wat er wordt gezegd. Bienvenue!

Frans start op maandag 14 september met een Open les.

Maandag 19.30-20.30 uur.  Eigen bijdrage € 70,- sep-dec

Spaans

Spaans (beginners en iets gevorderd)

Spaans is een belangrijke wereldtaal en leuk om te leren. De nadruk ligt op de dagelijkse conversatie. Er wordt gewerkt met het lesboek Caminos. De voertaal tijdens de les is Nederlands. Bienvenidos!

Woensdag 10.30-12.00 uur Spaans voor beginners. Eigen bijdrage € 100,- start 16 sep.
Donderdag 19.00-20.30 uur Spaans voor iets gevorderden. Eigen bijdrage € 100,- start 17 sep.