Engels, Frans of Spaans leren? Buurtcentrum Stadspark heeft taalcursussen op verschillende niveaus maar vooral voor beginners en iets gevorderden.

Engels

iets gevorderd

Het Engels wordt steeds belangrijker onze samenleving. Vooral  luistervaardigheid en spreekvaardigheid komen aan bod. Daarnaast wordt op speelse wijze  grammatica geoefend.

Op maandag 11.30-12.30 uur.

Eigen bijdrage € 70.-

Frans

Franse les voor beginners.

Frankrijk heeft een rijke cultuur en geschiedenis. In de cursus Franse conversatie neem ik  u mee op een culturele reis. U maakt kennis met de actualiteit, mode, Franse keuken, chansons, poëzie en meer.
Met een basiskennis van het Frans is het veel plezieriger om Parijs te bezoeken of andere mooie regio’s als Côte d’Azur, Alpen en Bretagne. Wist u dat er Frans wordt gesproken op alle continenten?

In mijn les focus ik met name op spreek- én luistervaardigheid.  Zelf de taal speken is mooi, maar je moet natuurlijk ook kunnen verstaan wat er gezegd wordt.

Mes salutations, Mona Hofman

Op maandag 2 maart begint de nieuwe lessen serie 19.30-20.30 uur

Eigen bijdrage € 45 voor 8x keer

Spaans

Spaans (beginners en iets gevorderd)

Spaans is een belangrijke wereldtaal en leuk om te leren. De nadruk ligt op de dagelijkse conversatie. Er wordt gewerkt met het lesboek Caminos. De voertaal tijdens de les is Nederlands.

Op donderdag 19.00-20.30 uur voor iets gevorderden.
Start vanaf 22 en 23 januari

Eigen bijdrage € 81 voor 12 keer